Fitfashion

outfitBlij als een kind ben ik als ik thuis kom en zie dat er een pakje voor me in de bus ligt.
Ik zocht een site waar ik een tanktop voor het joggen kon laten bedrukken. Via een hardloop-facebookgroepje kwam ik terecht bij Debbie. Ze stuurde me een persoonlijk berichtje met de link naar haar website: www.fitfunrun.com. Ik legde haar uit wat ik zocht, bekeek de shop op de site en was spontaan verliefd op de army hardloopbroek! Geweldig, zo’n stoere broek! Laten we eerlijk zijn, over het algemeen zijn hardloopbroeken best wel saai… hier niet! Hardloopbroeken met een panterprintje, witte camo-broeken en zelfs galaxy-tights”, ik hou ervan!
Naast broeken kun je op de site ook leuke tanktops bestellen of laten bedrukken. Dat laatste liet ik doen. Voorop een leuke quote en achterop mijn website. En ach, doe die army hardloopbroek er dan ook maar bij…

Ik deed geloof ik iets verkeerd met bestellen en twijfelde of het wel goed was gegaan. Ik stuurde Debbie weer een persoonlijk berichtje. Debbie bleef geduldig (pfieuw!) en zocht het voor me uit. Toch gelukt!

Nog geen week later ligt het pakketje op mijn deurmat, fijn dat ik er niet voor thuis hoefde te blijven.
Geweldige broek, heerlijk stofje en ook met de tanktop ben ik heel blij. Op advies van Debbie heb ik een roze genomen met zwarte letters (eigenlijk wilde ik andersom) en ze had gelijk, het staat super op de army hardloopbroek!
Het is dat ik net terug kom van een rondje joggen, anders had ik gelijk even de hardloopshow willen stelen ;-).

Persoonlijke benadering, goede adviezen, snelle levering en (heel belangrijk) mooie producten van goede kwaliteit!
Op zoek naar een nieuwe sportoutfit? Neem eens kijkje op www.fitfunrun.com
(Je kunt er ook terecht voor Bootcamp en -hardlooptrainingen, leuke blogs, recepten….)

Share

3 reacties

Reacties zijn gesloten.