Cyn in het kort

Share

ik

Cyn in het kort

Ik ben Cynthia Schuurman. Thee- en wijndrinkende burgertrut met het hart op de tong.
Samen met mijn ware heb ik 3 prachtige kinderen;
Lewis, danser en fotomodel, geboren in 2011, gaat de deur niet uit zonder petje, muts of hoedje op zijn mooie koppie.
Robin en Lola, eeneiige en eenkennige tweeling, beauties met grote bruine kijkers en flapperende wimpers die reiken tot in hun wenkbrauwen, (12 weken te vroeg) geboren in 2013. Lola is een diva en heeft een bril, Robin is een rauwdouwer en heeft littekens en blauwe plekken.

Overdag draait mijn leven om de kinderen en (meestal een poging tot) het huishouden. Ik ben huismoeder van maandag t/m vrijdag van opstaan tot etenstijd of kinderbedtijd. Ik werk drie avonden in de week in een restaurant. Horeca, ik hou ervan en vooral in het ongedwongen, fijne nest waar ik werk.
De weekenden staan voor quality time voor (op de eerste plaats) mijn gezin, onze vrienden en familie.
Sinds kort werk ik aan mijn eerste boek, een ontzettend leuke bezigheid (want moge duidelijk zijn dat ik van schrijven hou) maar ook retespannend!
Ergens vind ik ook nog tijd om te joggen (2 a 3 x in de week) en te bloggen! Ik heb genoeg te vertellen, dus lees lekker mee!

Share