Cyn in het kort

Share

ik

Ik ben Cynthia Schuurman van den Dam; koffie- en wijndrinkende burgertrut met het hart op de tong. Sinds 2002 samen met mijn ware. Sinds 2018 is mijn ware ook mijn man. Samen hebben we 3 prachtige kleine mafkeesjes.

Lewis; danser, karatekid en moederskindje. Geboren in 2011. Lieve, eerlijke, ijdele druktemaker en knuffelkont.
Robin; rouwdouwer en strijder. Turnt, danst en valt veel. Heeft littekens, altijd blauwe plekken en kan voetballen op hakken.
Lola; diva die sinds haar derde weet dat ze brandweer wil worden. Zit op wedstrijdzwemmen want een brandweervrouw moet levens kunnen redden en dus snel zijn…ook in het water. Aldus Lola.
Robin en Lola zijn eeneiige tweeling, in 2013 12 weken te vroeg geboren. By far de sterkste mensjes die ik ken.

In mijn leven probeer ik een balans te vinden tussen mijn gezinsleven, mijn sociale leven, mijn werk en (meestal een poging tot) het huishouden. De ene week met meer succes dan de andere. De ene week met meer wijn dan dan de andere.
Ik ben huismoeder van opstaan tot etenstijd of kinderbedtijd. Ik werk in de horeca (love it), maar ben van plan een nieuw laddertje op te klimmen; heel veel zin in!
Ergens vind ik ook nog tijd om te joggen (2 a 3 x in de week zo’n 5 km) en te bloggen! Ik heb genoeg te vertellen, dus lees lekker mee!

Share