Stad vs Webshop

zalandoDe paniek slaat toe! Over 6 nachtjes slapen vieren wij (ja inderdaad, op 7 december) pakjesmiddag en er zit in de zak van Sinterklaas nog niets voor mezelf!
Overdag de stad in voor inkopen is een no go met 3 kleine kids die echt wel doorhebben wat ik in mijn tas stop. Zaterdagochtend had ik zowaar een paar uurtjes voor mezelf en ben ik de stad even ingegaan. Voor de kinderen hadden we de afgelopen maanden al langzaamaan verzameld en nu was ik dan ook geslaagd voor wat leuke dingetjes voor mijn ware en onze gasten. Bij het shoppen heb ik alleen iets over het hoofd gezien: mezelf! En nu is er geen tijd meer om te shoppen. De kinderen liggen onder de wol en mijn ware werkt een avondje over, ik kruip achter de laptop.

Ik bestel ‘De mooie voedselmachine’ bij Bol. Een boek vertaald vanuit het Duits waarvan de schrijfster, Giulia Enders, onlangs bij RTL Late Night was. Omdat ik colitis ulcerosa heb (chronisch ontstoken dikke darm, een gemeen zusje van de ziekte van crohn), sprak het boek me wel aan. Niet dat ik de afgelopen 2 jaar aan lezen toegekomen ben, maar goed. “Probleem” voor later.
Maar dan… Ik kan toch moeilijk maar 1 cadeautje krijgen van de Sint? Straks denkt Lewis dat ik niet lief ben geweest en ik heb daar toch echt wel mijn best voor gedaan, al zeg ik het zelf.
Als het niet uitkomt heb ik altijd zoveel nodig, wil ik zo graag van alles kopen. Nu heb ik een prachtig excuus… Wat zoek ik? Wat wil ik? Wat heb ik nodig? Wat vind ik mooi of leuk? Ik heb werkelijk ineens geen idee!
Als rond 20:30 uur mijn ware binnenkomt is de laptop een “benchtop” geworden en zit ik (niet meer al te vrolijk) verveeld naar de tv te staren.
‘Heb je make-up nodig?’
‘Nee.’
‘Luchtje?’
‘Nee?’
‘Boek?’
‘Heb ik al en toch geen tijd om te lezen.’
….
Hij doet zo zijn best me te helpen, maar dit keer zonder effect.
Ik zet de laptop weer op schoot en google ‘hardloopaccessoires’. Ik beland van de ene in de andere site, klink op link na link. Totdat….dat is het! Een ontzettend gave, (betaalbare!) hardlooptight moet gewoon door mij gekocht worden!
Ik kijk op welke site ik eigenlijk beland ben en wat schetst mijn verbazing? Zalando! In mijn hoofd speelt zich meteen de akelige reclame af en ik hoor de vrouwen gillen. Precies de reden waarom ik de site nooit heb bezocht. Ik was er eigenlijk vanuit gegaan dat als de reclame zo irritant is, de webshop vast ook niet veel goeds zou brengen.
Onterecht!!
Ik kijk mijn ogen uit op deze heerlijk overzichtelijke site en voor ik het weet zit mijn winkelmandje al aardig “vol”.
‘Niet doen Cyn, je bent immers ook nog steeds aan het sparen voor je bruiloft.’ Mijn goede geweten en (jammer genoeg) heeft ze gelijk. Ik leeg mijn mandje weer tot ik de hardlooptight overhoud en een leuk paar laarsjes. Ik ga naar de kassa waar blijkt dat ik geen verzendkosten hoef te betalen! Heerlijk dit! Dit is veel voordeliger dan wanneer ik de stad in was gegaan. Het scheelt brandstof, parkeerkosten, geslenter van winkel naar winkel, wachtrijen bij kassa’s….

De levertijd is 2 tot 4 werkdagen. Uiterlijk vrijdag binnen dus: precies op tijd. Als de tight en de laarsjes ook nog passen kom ik (in de winter) de stad niet meer in!

schoenen

 

Share

Eén reactie

  1. “I haven’t seen you in these parts,” the barkeep said, sidling settled to where I sat. “Name’s Bao.” He stated it exuberantly, as if say of his exploits were shared by way of settlers around multitudinous a ‚lan in Aeternum.

    He waved to a unimpassioned butt hard by us, and I returned his gesticulate with a nod. He filled a telescope and slid it to me across the stained red wood of the bench before continuing.

    “As a betting houseman, I’d be willing to wager a above-board bit of silver you’re in Ebonscale Reach on the side of more than the carouse and sights,” he said, eyes glancing from the sword sheathed on my in to the bow slung across my back.

    https://maps.google.mn/url?q=https://renewworld.ru/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *