Joy4Kidz boekenpakket

Als fanatiek voorleesmoeder voor mijn kinderen was ik dolblij toen ik een boekenpakket binnenkreeg van Joy4Kidz voor Lewis. Nog blijer was ik toen er een paar dagen later ook een pakket voor de meisjes bezorgd werd.
Joy4kidz is een kinderboekenclub die boekenpakketten aanbiedt afgestemd op de leeftijd van je kind(eren), een pakket sluit dus altijd aan op de belevingswereld van je kids.

Wat zit er in een pakketje?
Lewis krijgt (voor 3 t/m 5 jaar) een zoekboek van Bobo, eerste stappen naar lezen van Diego, een voorleesboek van Piet Piraat en een spelletjesboek van de Sprookjesboom.

joy4kidz2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De tweeling krijgt (voor 0 t/m 2 jaar) een Bumbaboekje met voelstukjes, een boekje van Mickey Mouse, Elmo en Buurman en Buurman.

joy4kidz3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lewis vindt het voorleesboek van Piet Piraat geweldig, het is een kleurrijk, leerzaam en spannend boekje! Met de rest van de boeken kan hij nog niet zo heel veel, al denkt hij er zelf anders over. In het Boboboekje kan hij sommige opdrachtjes nog maken (zoek de verschillen, hoeveel hoedjes tel je…) maar het meeste is echt nog te moeilijk voor hem. Dit geldt ook voor de Sprookjesboom alleen is deze nog een tikkeltje moeilijker, gelukkig maken de stikkers een hoop goed. Met het boekje van Diego kan hij echt helemaal niets. Lewis is 3,5 en nog helemaal niet bezig met lezen, ook niet met “de eerste stappen naar…”. En om nou als 1 van de eerste woordjes ‘babyjaguar’ te leren schrijven…het zou niet mijn keuze zijn.

Het pakketje van Lola en Robin valt (ook bij Lewis) beter in de smaak. De meisjes zijn gelijk blij omdat ze Bumba en Mickey Mouse herkennen. Het zijn vrolijke en (niet onbelangrijk bij deze leeftijd) stevige boekjes. Het leuke boekje van Elmo heeft papieren bladzijdes en lees ik dus voor, de dames zijn nog niet subtiel genoeg om de bladzijdes om te draaien en allemaal heel te houden. Ook dit boekje is een succes, alle 3 luisteren de kids aandachtig als ik lees. Dan hebben we als laatste nog Buurman en Buurman. De meisjes kijken er niet naar om, maar het is Lewis zijn favoriet! Keer op keer “leest” hij het zelf en mogen papa en mama het voorlezen, hij kan er geen genoeg van krijgen!

joy4kidz1

Al met al zit er in deze 2 educatieve pakketten echt wel voor ieder wat wils. Het zal allicht per kind verschillen, maar bij mijn kids past niet alles even goed bij hun leeftijd. Maar dit drukte de pret niet. En waar ze nu nog te klein voor zijn…ach, dat komt vanzelf wel!
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je eens zien hoe jouw kind een boekenpakketje vindt? Voor alleen de verzendkosten kun je via de site van Joy4Kidz een proefpakketje aanvragen. Zonder opzegging loopt daarna wel direct je abonnement (en ontvang je maandelijks een pakketje), dus niet vergeten op te zeggen als je dit niet wilt. Wel een abonnement? Hoe langer de looptijd, hoe goedkoper! Wanneer je kiest voor abonnement van een jaar betaal je slechts€12,95 per maand!!

Share

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.