Twin b-day

tweeVandaag is het dan zover: we vieren de tweede verjaardag van Robin en Lola. Apetrots ben ik op onze tweeling die deze mijlpaal (eigenlijk morgen) bereikt. Ze zijn 3 maandjes ouder dan ze hadden moeten zijn, maar wat doen ze het goed! “Regel-technisch” is een dubbele verjaardag aan het begin van een nieuw jaar helemaal niet handig, de rust in mijn hoofd was dan ook ver te zoeken afgelopen 2 weken.

Vakantie in december heb ik niet, geeft niets, hoort erbij in de horeca. Mijn ware had dit keer een halve kerstvakantie omdat er op zijn werk geteld moest worden voor het nieuwe jaar. Ik was 2 regeldagen “kwijt” aan oud en nieuw. Helemaal niet erg hoor, want we hebben een knallend uiteinde gehad en tja…dat voel je ook de volgende dag nog!

Gister was de deadline voor mijn surprise. Je leest het goed: surprise. Vanwege de decemberdrukte vieren we met mijn werk Sinterklaas op maandag 5 januari. Uiteraard heb ik aardig tot het laatste moment gewacht en omdat ik hier vandaag en morgen niets meer aan kan doen moest het ook nog eens gister al af zijn: gelukt! Eergisteren nog een laatste likje verf en het gedicht uitgeprint, alleen de boel nog even inpakken en dan is het helemaal af.

Dan de boodschappen die voor een verjaardag in huis gehaald moeten worden, denk je net klaar te zijn met de decemberboodschappen… En zo vlak na 1 januari moet natuurlijk half (of heel?) Nederland naar de supermarkt dus het is lekker druk overal. Voor de zoveelste keer met een volle kar, een tweeling en een peuter door de supermarkten. Alsof 1 keer in de week niet genoeg is! Dat krijg je ervan als je niet zo goed bent in “we houden het klein”.

Gister al een 2 gemaakt van Sacher Torte dominostenen en vandaag nog even de tweede in elkaar zetten. Leuk hoor, maar ook dit brengt toch nog wel even de nodige stress met zich mee. Vooral omdat de kleine peuterman altijd wil helpen….Samen kliederen in de keuken is heerlijk en hij bedoelt het zo lief, maar soms is het gewoon niet heel handig.

Mijn ware heeft in zijn eentje de boel moeten versieren omdat ik gewoon moest werken gisteravond. Het liefst regel ik dat zelf maar dat kon nu even niet en eerlijk is eerlijk: de slingers hangen er prachtig bij! Soms toch maar goed dat je niets anders kunt dan iets uit handen geven.

De cadeautjes voor de meisjes hadden we op tijd binnen. Het was nog even spannend omdat we ze al eerder hadden besteld maar ze vanwege de (daar is ie weer) decemberdrukte niet geleverd konden worden. Nu hebben we andere rugzakjes ontvangen dan welke we besteld hadden, maar gelukkig niet minder leuk. Ingepakt en wel (met drinkbekers en fruitbakjes die ze van Lewis krijgen) liggen ze nu klaar om uitgepakt te worden.

ontbijt

Op de door hun vader versierde kinderstoelen, aan een gezellig gedekte ontbijttafel liggen 2 prachtige roze verpakte cadeautjes… Laat de (bijna) jarige tweeling maar wakker worden: ik ben er klaar voor!!

Share

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.