Weer naar school 2️⃣

Eindelijk! De kinderen zijn weer naar school. Tenminste, twee van de drie. De oudste heeft nog een dagje “sneeuwvrij”. Maar naar hem heb ik amper omkijken. Na weer twee maanden met de tweeling de eettafel te hebben gedeeld, heb ik nu het huis weer af en toe voor mezelf. Twee maanden kwam ik nergens aan toe, tijd om daar verandering in te brengen. 

Feestdag

Gek genoeg voelt dit moment een beetje als nieuwjaarsdag. De eerste dag van al je goede voornemens. Maar ook de dag waarop je denkt: ‘Ik begin niet vandaag, want het is een feestdag.’ Tóch start ik vandaag al een klein beetje met m’n voornemens, want zie hier: mijn eerste blog sinds maanden. 

Goede voornemens

Ik wil mijn goede voornemens heel graag delen. Op de één of andere manier denk ik dat dat beter werkt. Een soort stok achter de deur. Dus ik som mijn voornemens op: 

 • Bloggen oppakken: ✔️ En nu volhouden. 
 • Poetsen! Huis- en thuiswerk, frisse neuzen halen en uitgeput op de bank liggen gingen even voor. Hierdoor lijkt ons huis nu ietwat op Villa Kakelbont. Gezellig, maar niet helemaal de bedoeling. 
 • Was bijhouden. Huis- en thuiswerk staat voor ons gelijk aan leven uit wasmanden. Onze kasten beginnen inmiddels aardig leeg te raken, stapels was ontsieren de woonkamer en matchende sokken zoeken horen bij ons ochtendritueel. Dat kan anders.
 • Post uitzoeken. De stapel post is niet zo hoog als de was. Maar dat komt vooral omdat wasgoed niet digitaal is, de meeste (al dan niet geopende) post wel. Zit er iets belangrijks tussen? Kan. Krijgt de controlefreak in mij hier kriebels van? Absoluut! Snel iets aan doen dus. 
 • Kijkbuistips delen. Ik ben een groot fan van familiefilms. We kijken dan ook geregeld met elkaar een fijne film. Zonde om de echte aan- en afraders niet te delen. Vanaf nu wekelijks in mijn agenda: delen!
 • Hardlopen. Dit is wel een twijfelgevalletje moet ik bekennen. Ik wil graag weer wat aan m’n conditie doen, maar kou en ik gaan niet zo goed samen. Mocht iemand een goede stok achter de deur hebben, dan hou ik me aanbevolen.

Zo. En dan nu beginnen met stapels wegwerken 😉

Share

36 reacties

 1. “I haven’t seen you in these parts,” the barkeep said, sidling over to where I sat. “Repute’s Bao.” He stated it exuberantly, as if low-down of his exploits were shared by way of settlers hither assorted a verve in Aeternum.

  He waved to a expressionless hogshead hard by us, and I returned his gesticulate with a nod. He filled a field-glasses and slid it to me across the stained red wood of the bar first continuing.

  “As a betting fellow, I’d be assenting to wager a honourable piece of silver you’re in Ebonscale Reach for the purpose more than the wet one’s whistle and sights,” he said, eyes glancing from the sword sheathed on my hip to the bend slung across my back.

  https://maps.google.iq/url?q=https://renewworld.ru/sistemnye-trebovaniya-new-world/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *