Cyn in het kort

Cyninhetleven

Dit ben ik

Eigenlijk heet ik Cynthia, maar de mensen die me zo noemen zijn op één hand te tellen. Dus zeg maar Cyn. Thee-, koffie- en wijndrinkende burgertrut met het hart op de tong. Sinds 2002 ben ik samen met mijn ware. Sinds 2018 is mijn ware ook mijn man. Samen hebben we drie prachtige kleine mafkeesjes.

Dit zijn mijn mafkeesjes

Lewis: danser, karate kid en moederskindje. Geboren in 2011. Lieve, eerlijke, ijdele druktemaker en knuffelkont.
Robin: rouwdouwer en strijder. Turnt, danst en valt veel. Heeft littekens, altijd blauwe plekken en kan voetballen op hakken.
Lola: diva die sinds haar derde weet dat ze brandweer wil worden. Zit op wedstrijdzwemmen want een brandweervrouw moet levens kunnen redden… ook in het water. Aldus Lola.
Robin en Lola zijn eeneiige tweeling, in 2013 twaalf weken te vroeg geboren. By far de sterkste mensjes die ik ken.

Dit is wat mij in het dagelijks leven bezighoudt

In mijn leven probeer ik een balans te vinden tussen mijn gezinsleven, mijn sociale leven, mijn werk, de nodige ‘me-time’ en (meestal een poging tot) het huishouden. De ene week met meer succes dan de andere. De ene week met meer wijn dan dan de andere. Ik werk zestien uur in de week als marketing medewerker en zo’n acht uur in de horeca. Om mijn conditie ietwat op pijl te houden jog ik drie tot vier keer per week (bij regen en kou is dit eerder nul tot twee keer 😉). Ergens vind ik ook nog tijd om me te vermaken met social media én om te schrijven. Ik heb genoeg te vertellen, dus lees lekker mee!

Proost!

Share

Eén reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *