Cyn in het kort

Cyn in het kort

Dit ben ik

Eigenlijk heet ik Cynthia, maar de mensen die me zo noemen zijn op één hand te tellen. Dus zeg maar Cyn. Thee-, koffie- en wijndrinkende burgertrut met het hart op de tong. Sinds 2002 ben ik samen met mijn ware. Sinds 2018 is mijn ware ook mijn man. Samen hebben we drie prachtige kleine mafkeesjes.

Dit zijn mijn mafkeesjes

Lewis: danser, plantenliefhebber en moederskindje. Geboren in 2011. Lieve, eerlijke, ijdele druktemaker en knuffelkont.
Robin: Strijder en een echt ‘meisjemeisje’ . Kleurt, danst en valt veel. Heeft littekens, altijd blauwe plekken en kan voetballen op hakken.
Lola: Stoere meid die sinds haar derde weet dat ze brandweer wilt worden. Zit op wedstrijdzwemmen want een brandweervrouw moet levens kunnen redden… ook in het water. Aldus Lola.
Robin en Lola zijn eeneiige tweeling, in 2013 twaalf weken te vroeg geboren. By far de sterkste meisjes die ik ken.

Cyn in het dagelijks leven

In mijn leven probeer ik een balans te vinden tussen mijn gezinsleven, mijn sociale leven, mijn werk, leven met colitis ulcerosa, de nodige ‘me-time’ en (meestal een poging tot) het huishouden. De ene week met meer succes dan de andere. De ene week met meer wijn dan dan de andere. Ik werk twintig uur in de week als tekstschrijver, zo’n acht uur in de horeca en nog wat uurtjes per week als freelance schrijver. Om mijn conditie ietwat op pijl te houden jog ik drie tot vier keer per week (bij regen en kou is dit eerder nul tot twee keer 😉). Ergens vind ik ook nog tijd om me te vermaken met sociale media én om te bloggen. Ik heb genoeg te vertellen, dus lees lekker mee!

Cyn in het kort
Proost!

Share

3 reacties

 1. “I haven’t seen you in these parts,” the barkeep said, sidling over to where I sat. “Designation’s Bao.” He stated it exuberantly, as if low-down of his exploits were shared by means of settlers about multitudinous a verve in Aeternum.

  He waved to a wooden butt upset us, and I returned his gesticulate with a nod. He filled a glass and slid it to me across the stained red wood of the bar in the vanguard continuing.

  “As a betting fellow, I’d be assenting to wager a above-board bit of enrich oneself you’re in Ebonscale Reach on the side of more than the drink and sights,” he said, eyes glancing from the sword sheathed on my with it to the bow slung across my back.

  https://images.google.com.bo/url?q=https://renewworld.ru/

 2. “I haven’t seen you in these parts,” the barkeep said, sidling over to where I sat. “Repute’s Bao.” He stated it exuberantly, as if word of his exploits were shared by way of settlers around multitudinous a firing in Aeternum.

  He waved to a expressionless keg apart from us, and I returned his indication with a nod. He filled a glass and slid it to me across the stained red wood of the court in the vanguard continuing.

  “As a betting houseman, I’d be willing to wager a fair speck of enrich oneself you’re in Ebonscale Reach for the purpose more than the carouse and sights,” he said, eyes glancing from the sword sheathed on my in to the bend slung across my back.

  https://images.google.com.ec/url?q=https://renewworld.ru/data-vyhoda-new-world/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *